Projekt

Alive in the garden
En danskonstproduktion skapad som en pop-up happening för trädgårdsrelaterade miljöer. Den orientaliska dansen hämtar inspiration ur naturens djur- och växtrike för att överraska och skapa nya infallsvinklar för besökarna.

Förställningen finns även i scenkonstformat på 40 min. Kulturkreatör Marija Aurell. Mer info går att hitta här.

Dance, Power & Shake
Ett dans, samtal- och utvecklingsprojekt som vänder sig till ungdomar I ålder 16-25. Projektet är bokningsbart och kan anpassas efter fler målgrupper. Gruppledare Marija Aurell. Läs om tidigare genomfört projekt här.

Familjedans med Ana Imraa
Sammankomster med fokus på dans och samtal för familjer, barn och ungdomar som sökt och/eller beviljats asyl i Sverige. Ett samarbete med Barn i väntan (BIV)/Barn i start (BIS), Individuell Människohjälp (IM). Malmö, 2014. Gruppledare Andrea Munga.

Hafla för barnen i Magamba
En folkfest med dansshow och workshop i orientalisk dans med målet att tillsammans samla in pengar för att återuppbygga Upendo School och skapa ett ”Arts Therapy Room”. Upendo School betyder Kärleksskolan och är en skola för barn och ungdomar med funktionsvariationer i Magamba, Tanzania. Ett samarbete mellan Ana Imraa Dance & Culture Center, Sebastian Kolowa Memorial University/SEKOMU (TAN) och Irente Rainbow Outreach Programme (TAN). På Tryckeriet i Malmö, 2014. Mer info går att hitta här.